Prosztatarák teszt, Prosztata-PSA gyorsteszt 1x

Prosztata teszt

Ennél a terméknél nem prosztatarák teszt fel kedvezménykupon.

A prosztata-megnagyobbodás prosztatarák teszt esélye a kor előrehaladtával nő. A 40 év körüli férfiak 20, az évesek 50, a 80 év felettiek csaknem 90 százaléka érintett.

Prosztatarák szűrése PSA- és genetikai teszt kombinációjával

Ellenőrizd Te is egészséged, szánj magadra pár percet és teszteld, hogy szervezeted PSA szintje rendben van-e. A teszt egyszerű, és meghízható, segítségévél meghatározható az ujjbegyedből vett vérminta alapján szervezeted kórosan emelkedett prosztata-specifikus antigénjánek PSA szintje.

Gyertyák a prostatitis Phyto- tól A prosztatitis idő kezelése

A prosztata-specifikus antigén PSA a prosztata epithelialis sejtjei által termelt fehérje. Feladata az ondóváladék folyékony állapotban tartása és ezáltal a spermiumok mobilitásának növelése. A PSA szerepet játszik a méhnyaki nyálka oldásában is, amely lehetővé teszi a sperma bejutását a méhbe.

A PSA és a vizeletteszt együttes alkalmazásával jobban megbecsülhető a kockázat

Az egészséges prosztatával rendelkező férfiak vérében általában kis mennyiségű PSA található. A prosztata megbetegedése például gyulladás, jóindulatú prosztata hiperplázia, rák a Prosztatarák teszt szintjének növekedéséhez vezet a vérben. A PSA-szint természetes módon emelkedik az életkorral, prosztata-műtét után vagy specifikus diagnosztikai vizsgálat rektálisprosztata biopszia, prosztata ultrahang vizsgálat után is.

  • Új, a PSA-nál jobb teszt a prosztatarák kimutatására
  • A prosztatarák korai felismerése | Lab Tests Online-HU

Azoknak a férfiaknak javasoljuk a prosztata teszt elvégzését, akik tünetmentesek és 45 évesnél idősebbek és szeretnék ellenőrizni a prosztatájukat, vagy azoknak, akik húgyúti tünetekkel küzdenek nehéz, fájdalmas vagy fokozott gyakoriságú vizelés. A prosztata-specifikus antigén normálisan a prosztata által termelt fehérje, mely kis mennyiségben kering a testben.

A normális feletti érték a prosztata kóros állapotát jelezheti, ami lehet fertőző vagy gyulladásos eredetű prostatitisjóindulatú jóindulatú prosztata hiperplázia vagy rosszindulatú rák.

fáj a prostat tisztább prostate symptoms

A teszt egyedi antitestek kombinációját használja, amivel szelektíven azonosíthatja a PSA-t. A Prosztata PSA teszt a nap bármely időpontjában elvégezhető, de bizonyos esetekben ajánlatos egy bizonyos ideig várni a tévesen pozitív eredmény elkerülése érdekében.

prosztata daganat természetes kezelése Levalet vélemények a prosztatitis

Az eredmény helyes, ha az utasításokat gondosan követed. Az eredmény azonban előfordulhat, hogy nem megfelelő, ha a készülék más folyadékkal érintkezik használat előtt, ha a vér mennyisége nem elég, vagy a tesztre helyezett hígító cseppek száma kevesebb mint 2 vagy több mint 3.

Mi a vizsgálat célja?

A vonalak színe és intenzitása nem fontos az eredmény értelmezéséhez. A vonalaknak teljesnek és homogénnek kell lenniük.

A prosztatitis részletes A prostatitisekkel rendelkező férfiak okai

A teszt pozitív, függetlenül attól, hogy mennyire intenzív a tesztvonal színe. A vizsgálatot pontosan 5 perccel az eljárás befejezése után kell leolvasni. Ha az eredmény pozitív, a PSA koncentrációja a vérben a normál szint felett van, ezért orvoshoz kell fordulnod, aki további vizsgálatokkal felállítja a diagnózist. A PSA egy különleges prosztata marker, de nem feltétlenül utal neopláziára.

Hogy működik az új vizeletteszt?

Ha az eredmény negatív, a PSA koncentrációja normális. A negatív eredmény nem zárja ki a prosztatabetegségek lehetőségét. Ha az eredmény A krónikus prosztatitis- exacerbáció jelei, de húgyúti tüneteid vannak nehéz, fájdalmas, vagy gyakori vizelés beszélj szakorvossal.

  1. Prosztata teszt
  2. Nagyobb hányada az ondóban választódik ki, kis mennyiségben azonban a véráramba is bekerül.
  3. Prosztata-PSA gyorsteszt - Vitaminbolt
  4. A termékhez csatolt használati útmutató letöltéséhez kattintson ide!
  5. Prosztata-PSA gyorsteszt 1x | BENU Online Gyógyszertár
  6. Prosztatarák szűrés - PCA3 teszt Prosztatarák szűrés — PCA3 teszt Magyarországon férfiak körében a prosztatarák a harmadik leggyakoribb daganatféleség és a Nemzeti Rákregiszter adatai szerint tól ig évi előfordulási gyakorisága és megbetegedés között változott.
  7. Életmód prosztatagyulladással

A teszt nagyon pontos. A teszthez szükséged lesz pár csepp kapilláris, azaz hajszálerekből származó vérre.

Mi a PCA3 teszt?

Ezt bárki biztonságosan, egyszerűen és gyorsan egy apró szúrással leveheti az ujjbegyéből. A termék tartalmazza azt a pipettát, amivel a teszthez szükséges mennyiségű vért össze tudod gyűjteni, se többet, se kevesebbet. Videónkban segítünk Neked, hogyan csináld.

Lásd még